Er du også vild med at være udenfor, nærmest ligegyldigt om det er høj solskin, eller om der er en smule vind? Så har du måske allerede fundet en masse gode muligheder for at dyrke sport udenfor, for der er ikke noget værre end at træne indendørs, hvis man er udendørsmenneske. Måske du enten løber, cykler, spiller fodbold, spiller golf eller noget helt fjerde. Er tilfældet at du spiller golf, både for spillet skyld, for det sociale men også for at holde din sundhed ved lige, så læs med her, hvor der er samlet en masse fif til golf tilbehør

Dog først lige lidt om hvad sundhed er

Sundhed er rigtig mange ting og gælder både din mentale og fysiske tilstand. Det gælder også din kost, som du sikkert tit hører skal være varieret og fyldt med vitaminer og mineraler, som ligeledes er essentielt for din krops sundhed og styrke. Og selvfølgelig er motion en vigtig del af din krops velvære, hvad enten du blot går en lang tur med hunden, løber en tur i skoven eller tager 18 huller på golfbanen. Så længe du får rørt dig, gør du noget godt for dig selv. 

Konstant på jagt efter lækkert tilbehør til golf?

Hvis du spiller golf som en del af at holde din sundhed ved lige, så er du sikkert ligesom alle andre golfspillere, der ikke kan få nok tilbehør til golfturen. I din lokale golfshop, kan du sikkert få det meste du skal bruge til golfturen, men kan du også få en række træningselementer, som du kan bruge hjemme i haven eller på driving range? Vi har her samlet muligheden for at købe golf tilbehør, som du netop kan bruge der hjemme og på driving range. Du kan for eksempel købe træningsbolde, som ikke flyver så langt og du kan derfor roligt stå hjemme i haven og slå til dem. Du kan også få fingrene i et puttespejl eller et chippingnet, så du har noget at sigte efter, når du træner det korte spil. Eller køb dig nogle alignment sticks, som du nemt kan have med i baggen, når du tager på driving range, på den måde kan du hurtigt sikre din stance og retning er korrekt. 

Med disse hjælpemidler, kan du sågar få trænet og holdt din sundhed ved lige på dage, hvor du måske ikke lige har tid til at køre på driving range eller spille 18 huller. Så nu er der ingen undskyldninger for at springe træningen og din krops sundhed over.