Din sundhed, dit velvære og dit overskud hænger sammen. Det er vigtigt at du passer og plejer dig selv, så du ikke glemmer dig selv midt i hverdagens travlhed. Du bør derfor overveje at få ind på Massage Aarhus og start dit forløb, hvor vi har fokus på din sundhed gennem løb og massage. Læs med her hvor vi kort forklarer hvad dette forløb går ud på. 

Løb som en del af din sunde hverdag

Løb er et mirakel middel til en sund hverdag med overskud og motivation. Når først du får inkorporeret løb som en fast del af din hverdag vil du kunne mærke hvordan din styrke, dit overskud og din motivation bliver forstærket. Ved løb booster du nemlig din krops energiniveau, så du ikke føler dig sløv og træt i løbet af en travl uge. Du får igangsat dine muskler, så ømme led og muskler kommer i spil. Du får din puls op og dine lunger i gang, så du rigtig føler din krops energi komme tilbage. 

Massage afbalancerer løb

Som et andet led i dit forløb vil massage sessioner også blive en fast del af din hverdag, så du får afbalanceret eventuelle ømme led og muskler fra dine løbeture. Massagen fungerer som en afslappende komponent, hvor din krop er i fokus, så du føler hvile og føler dig afslappet og klar til flere udfordringer. 

Find en god balance i din hverdag

Det vigtigste ved et forløb hos os er at du finder den rette balance i din hverdag, så du får inkorporeret både løb og massage uden det tager for meget af tid. Det handler om prioritering, og ved at deltage i et forløb hos os vælger du at prioritere din egen sundhed! Du skal derfor være foreberedt på at omprioritere noget af din tid, så du får inkorporeret både løb og massage – men bare rolig, det hjælper vi dig med!

Vejledning hele vejen

Vi står klar fra dag 1 til at vejlede dig og støtte dig i dit forløb. Vi motiverer dig til dit løb og guider dig i alle detaljer angående dit løb – fra de rette løbe sko, løbe teknik, til den rette løbe plan og mulige løbe ruter. Derudover hjælper vi dig med at skema lægge dine uger, så du får prioriteret tid til at løbe og deltage i dine massage sessioner. Og en gang om ugen kommer du ned til vores klinik og modtager din massage, som hjælper med at afspænde dine muskler, så du er klar til mere løb og sundhed i din hverdag!