Hvis der er én ting som de fleste danskere går og drømmer om, så er det at leve sundere på en eller anden vis. Måske du vil stoppe med at ryge cigaretter, måske du vil i bedre fysisk- eller mental form, måske du gerne vil lære at investere for at kunne forstå Guldpriser og indexer på investeringssider – uanset hvad du går og drømmer om, så er der nogle værktøjer du kan bruge på dem alle, der kan hjælpe dig med at nå dit mål. 

Det med at nå sine mål handler nemlig, uanset om det er det ene eller andet mål, meget om at kunne visualisere sin process og planlægge sin vej til målet. 

At nå store eksistentialistiske mål er oftest en lang og sej rejse, der kræver tålmodighed, gåpåmod, held og en virkelig god plan. 

Sådan lægger du en plan – og holder dig til den

At lægge en plan er noget de fleste mennesker kan finde ud af, at følge den er en helt anden sag. Mange, mig selv inklusiv, er ikke helt lige så gode til at holde os til planen, som vi gerne ville være – og det påvirker i sidste ende hvor succesfuld man føler sig. 

Hvis du lægger en god plan for hvordan du når et mål i dit liv, er det værste du kan gøre at afvige fra den – derfor skal du sætte alt ind for at dedikere dit liv til at nå de forskellige trin i plan, der i sidste ende fører dig hen mod en stilstand du har det godt i. 

Motion – et must for den ambitiøse

Hvis du virkelig gerne vil give den en ekstra skalle, og give mere gas i hverdagen er du nød til at dyrke motion. Det er ikke sundt for os mennesker at ikke bevæge og tilstrækkeligt. Hvis du har et mål om at presse dig selv mere end hvad du er van til, så hjælper det virkelig at være i god form – det gælder løb, kost og mental træning. 

Mange tror nemlig at motion udelukkende handler om den fysiske form, og det er ikke helt rigtigt. Du bør selvfølgelig træne din krop, men sindet er mindst lige så vigtigt. Har du et rodet- og stresset sind, er du heller ikke på samme måde i stand til at træffe gode og bæredygtige beslutninger omkring din fremtid. 

Der findes et hav af bøger derude, der kan hjælpe dig i din rejse – de er bestemt værd at kigge mod.