Hvis du står og mangler en crosstrainter derhjemme, så får du her alt hvad du bør vide om crosstraineren. 

En crosstrainer er en maskine man ofte ser i fitnesscentrene, det er er helt genial til at forbrænde kalorier og få pulsen op. Det er en hybrid mellem et løbebånd, en motionscykel og en stepmaskine. Du kan bruge crosstraineren til følgende: 

  • Aktivering af din krop, hvor du bruger hele kroppen samtidig og dermed forbrænder mange kalorier og får sved på panden.
  • Få pulsen op ved klassisk konditionstræning, hvilket er godt for dit hjerte og helbred.
  • Kalorieforbrænding, du kan tracke dine kalorier og se hvor meget du forbrænder pr. minut og dermed holde dit kalorieregnskab ved lige. 
  • Genoptræning. Er du ude af form, eller haft en skade er crosstraineren en genial start for dig. 

Du har sikkert prøvet den, hvis du før har været i fitness. Crostraineren er nemlig til for at sørge for at kroppens store muskler er sat i bevægelse og man opnår derfor en høj kalorieforbrænding, der sikrer en komplet konditionstræning og motionering af hele kroppen. Du kan se mange af de modeller der er på hjemmesiden Netfitness.dk og her kan du også hvis du er en løber køb Sole e35 løbebånd her . Et løbebånd er nemlig rigtigt godt til dig som vil undgå belastede sener og led, da underlaget udenfor er hårdere at træde på, end på et løbebånd. 

3 træningsformer på crosstraineren. 

Her får du et bud på, hvad du ellers kan lave af motion på crosstraineren. 

  • Intervaltræning på crosstrainer, sæt farten op og øg konstant intensiteten. Her får du virkelig pulsen op. 
  • Træn arme på crosstraineren. Skub eller træk hårdt i håndtagene, så maskinen primært bevæger sig med dine armes kraft. På den måde kan du aktivere, styrke og træne musklerne i arme, skuldre og ryg på én gang. Virkelig godt for dine arme og en anden måde at træne på. Særligt godt til nybegynderen. 
  • Styrk din balance. Lad armene gå ned langs siden og sæt fødderne i bevægelsen uden at holde fast i maskinens håndtag. 

En god crosstrainter er f.eks. Sole E35 som er en fleksibel og yderst brugervenlig crosstrainer. Maskinen er bl.a. kåret som Best Buy af flere forbrugersider. Her får du den bedste og med indbygget Bluetooth. Genialt til dig som elsker en moderne crosstrainer der kan lidt mere end det sædvanlige. Det er lækkert, så kan du fremover træne og se din yndlingsserie fremover.