Er du vild med Frankrig, og ønsker du at bringe Frankrig ind i dit hjem, er der en række tiltag, du kan gennemføre, for at fornemme Frankrig helt tæt på. Dit hjem er din base, og her skal du omgive dig med det, du holder af og føler tryghed ved. Er du derfor lidt af en frankofil, skal du da indrette dit hjem, så det udstråler Frankrig på alle tænkelige måder.

Herunder kan du læse om nogle af de ting, du kan gøre og tilføje dit hjem, for at få den franske følelse og stemning helt tæt på.

Med franske døre

Med franske døre får du den helt rette stemning i forhold til dine døre i hjemmet. De mange vinduer og det meget lys, der pludseligt strømmer ind, skaber de helt rette rammer for, at du kan sidde og føle, at der er åbent som i ægte franske hjem.

På Melholt.nu finder du stor inspiration til mange forskellige franske døre. Du finder størrelser og muligheder, der passer ind i lige netop dit hjem, så du er garanteret en løsning for dig.

Billeder med franske motiver

Hvis dine vægge er tomme, er det oplagt at udnytte pladsen til at hænge forskellige billeder med franske motiver. Forestil dig bare, at du til hverdag går rundt og kigger på Eiffeltårnet, franske charmerende gader og det franske flag. Det er flere helt oplagte motiver, og det er en af de lettere måder at skabe følelsen af Frankrig i hjemmet.

Franske møbler

Franske møbler er typisk lidt mere smarte i udtrykket. I Frankrig krædser man også meget om hyggen og afslapningen, og derfor kan du med fordel købe franske møbler til dit hjem. Med franske døre, billeder med franske motiver og franske møbler, er du ved at have hele pakken for det perfekte hjem med fransk atmosfære.

Fransk musik som soundtrack til hjemmet

For at toppe dit franske hjem, skal du naturligvis fylde rummet med lyden af Frankrig. Det gør du ikke bedre end at finde originalt fransk musik. Det er den slags, du hører for dit indre øre, eller måske endda fra en af fortorvscaféerne, når du går rundt i Frankrig.

Med alle disse tiltag, kan du altså skabe den komplette oplevelse af Frankrigs charme og afslapning. Det er tid til at nyde livet i dine nye omgivelser, og med franske toner i hjemmet, er du godt klædt på til en baguette og et glas vin.